ΗΤΑΥΡΟΣ ΚΕΡΚΙΝΗ

Δραστηριότητες στη φύση.

Υπεύθυνος:  Γάλλιος Νίκος
Διεύθυνση: Χρυσοχώραφα Λίμνη Κερκίνη, Σέρρες. Τ.Κ. 62400
Tel: ( 0030 ) – 2325051581
Mobile: ( 0030 ) – 6936116066
Email: itavros@yahoo.com

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

11 + 9 =

Πως θα έρθετε
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΜΕ ΙΧ
Ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη.
Παίρνετε το δρόμο για Σέρρες, αφού μπείτε στο νομό Σερρών, στην πρώτη διασταύρωση (αμέσως μετά τα βουνά και πριν τη γέφυρα του Στρυμώνα) στρίβετε δεξιά προς Λίμνη Κερκίνη και Ηράκλεια. Μπαίνετε στον επαρχιακό δρόμο και περνάτε τα χωριά Ζευγολατειό, Χείμαρρος και φθάνουμε Λιθότοπο. Διασχίζουμε το Λιθότοπο και ακριβώς στο φράγμα της λίμνης στρίβουμε δεξιά στο δρόμο (πάνω από το φράγμα) προς Ηράκλεια. 6χμ. μετά το συγκεκριμένο σημείο στρίβουμε αριστερά προς Χρυσοχώραφα. Χαρακτηριστικό της τελευταίας διασταύρωσης είναι το εργαστάσιο με τα τούβλα στο αριστερό σας χέρι.
Ερχόμενοι από Θράκη ή από την πόλη των Σερρών.
Βγαίνεται στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Μετά από περίπου 8 χμ., στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς Ηράκλεια και Γεφυρούδη. Οδηγείτε στην επαρχιακή οδό και περνάτε τα χωριά Γεφυρούδι, Βαλτερό και φθάνετε στην Ηράκλεια. Μέσα στην Ηράκλεια πηγαίνετε όλο ευθεία (επάνω στον κεντρικό δρόμο), στον κυκλικό κόμβο που θα συναντήσετε στο κέντρο του χωριού συνεχίστε ευθεία. Μετά περνάτε δεξιά από το αστυνομικό τμήμα και κατευθύνεστε έξω από την Ηράκλεια. Στον περιφερειακό δρόμο που θα βρείτε, στρίβετε αριστερά προς Λίμνη Κερκίνη. 2 χμ. μετά, στρίβετε δεξιά προς Χρυσοχώραφα. Χαρακτηριστικό της τελευταίας διασταύρωσης είναι το εργαστάσιο με τα τούβλα στο δεξί σας χέρι.
Ερχόμενοι από Κιλκίς και Σύνορα Δοϊράνης.

Κατευθύνεστε προς τα Σύνορα του Προμαχώνα. Στο χωριό Βυρώνεια, ακριβώς στο φανάρι, στρίβετε δεξιά, περνάτε τη Γέφυρα του Στρυμώνα και όλο ευθεία. Περνάτε το χωριό Γόνιμο και έξω από τα χωριά Κοίμηση, Ποντισμένο και Ηράκλεια. Συνεχίζετε στον ίδιο δρόμο (προσοχή: δεν μπαίνετε μέσα στην Ηράκλεια) και 2 χμ. μετά την Ηράκλεια, στρίβετε δεξιά προς Χρυσοχώραφα. Χαρακτηριστικό της τελευταίας διασταύρωσης είναι το εργαστάσιο με τα τούβλα στο δεξί σας χέρι.

Ερχόμενοι από Σύνορα Προμαχώνα.

Από τα σύνορα κατευθύνεστε νότια επάνω στην Εθνική Οδό, στην πρώτη διασταύρωση (μετά τα οχυρά του Ρούπελ και 10 χμ. από τα Σύνορα) στρίβετε δεξιά προς Κιλκίς. Μετά το χωριό Πετρίτσι, μπαίνετε στο χωριό Βυρώνεια. Εκεί, ακριβώς στο φανάρι, στρίβετε αριστερά, περνάτε τη Γέφυρα του Στρυμώνα και όλο ευθεία. Περνάτε το χωριό Γόνιμο και έξω από τα χωριά Κοίμηση, Ποντισμένο και Ηράκλεια. Συνεχίζετε στον ίδιο δρόμο (προσοχή: δεν μπαίνετε μέσα στην Ηράκλεια) και 2 χμ. μετά την Ηράκλεια, στρίβετε δεξιά προς Χρυσοχώραφα. Χαρακτηριστικό της τελευταίας διασταύρωσης είναι το εργαστάσιο με τα τούβλα στο δεξί σας χέρι.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Καθημερινά υπάρχουν 3-4 δρομολόγια από τη Θεσ/νίκη για τις περιοχές Ηράκλειας και Σιδηροκάστρου, τα οποία αναχωρούν από τον Κεντρικό Σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων Θεσσαλονίκης (Γραφεία Νομού Σερρών). Από τις Σέρρες υπάρχει τακτική συγκοινωνία για Ηράκλεια, ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι. Αν φθάσετε στην Ηράκλεια με λεωφορείο θα φροντίσουμε να σας περιμένουμε εμείς στο σταθμό.
Για ακριβείς ώρες δρομολογίων επικοινωνείστε με το ΚΤΕΛ Σερρών.
www.ktelmacedonia.gr
www.ktelserron.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΜΕ ΤΡΕΝΟ
ΜΕ ΤΡΕΝΟ

Η πρόσβαση με τρένο είναι ικανοποιητική και ίσως η καλύτερη, λόγω του φθηνού εισιτηρίου και των πολλών στάσεων στον υγρότοπο. Από όποια κατεύθυνση και να έρχεστε, βολεύει να κατεβείτε στη Βυρώνεια. Από εκεί έρχεστε στα Χρυσοχώραφα είτε με Ταξί, είτε κανονίζουμε να σας παραλάβουμε εμείς αν μπορούμε.
http://www.trainose.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΜΕ ΤΑΞΙ
ΜΕ ΤΑΞΙ
Σας δίνουμε το τηλέφωνο του τοπικού οδηγού Ταξί, με τον οποίο συνεργαζόμαστε και δίνει πολύ καλές τιμές στους πελάτες μας.
Ταξί Χρυσοχωράφων: κιν. 6934 336 640 – Βασίλης.
Εναλλακτικά επικονωνείστε με το Σταθμό Ταξί Ηράκλειας: τηλ. 23250 22 511.